Sabtu, 18 Jun 2011

Tempahan minggu ke-3

Alhamdulillah..Terima kasih pada semua kerana sudi memberi sokongan dan dorongan yang tak putus2..kali ni saya uplaod beberapa gambar tempahan yang saya terima sekitar minggu nie untuk tatapan pengunjung blog yang saya kasihi..Sebarang komen atau cadangan dialu-alikan..Selamat Hari Bapa

Tempahan Dari Kak Siti-16.06.2011 ( Kek Marbel-1kg)

Tempahan pada 16.06.2011 (Kek Coklat-2kg)

Tempahan dari Maksu Lin sempena Hari Bapa-18.06.2011 (Kek Coklat -1/2kg)

Lagi tempahan dari Maksu Lin-18.06.2011 (Kek Coklat -1/2 kg)

Lagi satu tempahan dari Maksu Lin-18.06.2011 (Kek Coklat-1/2kg)


Isnin, 13 Jun 2011

Tempahan minggu ke-2

Salam semua..kali ni saya upload beberapa gambar tempahan yang saya terima untuk minggu ke-2 bagi bulan terakhir harga promosi

Tempahan dari Mak Ani-11.06.2011 (Kek Coklat 1 1/2kg)



Tempahan dari Eja-11.06.2011 (Apam Polkadot-100biji & Kek Coklat 1/2kg-2 biji)

Tempahan dari Linda-12.06.2011 (Kek Coklat-1 1/2 kg)

Terima kasih pada semua yang menyokong..

Rabu, 8 Jun 2011

Tempahan minggu pertama bulan terakhir untuk Harga Promosi

Salam mesra semua..sekejap je masa berlalu..ni dah masuk bulan ke2 untuk harga promosi dari My House Recipe..Terima kasih pada semua yang tak putus2 memberi sokongan moral tak lupa juga yang menyokong  melalui tempahan..hari ni saya upload beberapa tempahan yang saya terima sekitar awal minggu pertama bagi bulan terakir harga promosi..terima kasih sekali lagi.. 



 Tempahan dari Dik Yan 04.05.2011(Kek Cawan Oren-20biji)

Tempahan dari Kedai Razak untuk majlis perkahwinan Fuad & Azilah-05.06.2011
(Kek Mentega Oren Beraising 1kg) 

Lagi satu tempahan  dari Kedai Razak untuk majlis perkahwinan Fuad & Azilah-05.06.2011
(Kek Coklat Deco Aising -2kg)

Tempahan Dari Maksu Lin & Ayu-08.06.2011 (Kek Coklat 1/2kg)

Sabtu, 7 Mei 2011

Terima Kasih...

Alhamdulillah...ni beberapa tempahan kek coklat yang saya terima untuk bulan 5..syukur semua berpuas hati..jangan segan-segan nak order lagi ye..hehehe..walaupun ada hasil deco2 yang tak berapa menjadi almaklum la baru nak belajar mendeco2..terima kasih pada semua di atas segala sokongan & Selamat Hari Ibu...

 Kek Coklat-Ina yang tinggal di Terong..ni customer paling jauh nei..terima kasih..

 Ni lagi satu tempahan dari Ina apam polkadot 60 pcs

Tempahan kek coklat  yang ada deco yang tak berapa nak menjadi ditempah oleh Linda untuk hari Ibu..terima kasih..

 Lagi tempahan kek coklat deco yang tak berapa nak menjadi untuk hari ibu dari kak Azian..terima kasih

 Ni pulak tempahan dari dik yan untuk majlis pertunanagn kawan dia..terima kasih..

  Lagi tempahan kek coklat yang deco nya tak berapa menjadi dari Ema..terima kasih..

 Tempahan dari dik yan utk majlis pertunangan ain..kali ni lain cikit sebab ada coklat..mcm tak padan pulak..nampak coklat lagi besar dari kek..heheh

       
Apam polkadot untuk majlis pertunangan Ain 

Tempahan Lolicho dari Lann Collection untuk di jadikan hantaran..terima kasih..

Yang ni pulak lepas di bungkus plastik..

Tempahan kek coklat abg lan untuk besday kak lili dan anak nye wafi..terima kasih..

Khamis, 28 April 2011

Tempahan Coklat & Kek Cawan Oren

Tempahan untuk majlis perkahwinan adik ipar Maksu Lin pada 30 April 2011..Terima Kasih Mak Su Lin & Selamat Pengantin Baru untuk adik ipar Maksu..
12 pcs Coklat (2 Box)

 25 pcs Coklat (1 Box)

200 biji Kek Cawan Oren

Khamis, 21 April 2011

Apam Polkadot

Testing nye testing menjadi juga apam polkadot..kalau ada sape2 yang nak order sila kan.. :-)

 Harga Sebiji RM 0.10

 Love Soft Box (8 Pcs) RM1.80

Star Soft Box (9Pcs) RM1.90

30pcs RM4.00

35pcs RM4.00

Gold Soft Box (2pcs) RM0.60

Creative Box (24pcs) RM8.30

Isnin, 21 Mac 2011